INNOTRANS 2024 podrl rekorde – največji svetovni sejem transportne tehnologije

Med 24. in 27. septembrom 2024 je naše podjetje zelo uspešno sodelovalo na InnoTrans 2024, vodilnem mednarodnem sejmu transportne tehnologije, ki se bienalno odvija v Berlinu.

Sejem je obiskalo približno 170.000 obiskovalcev iz 133 držav. 2.940 razstavljavcev iz 59 držav je predstavilo svoje najnovejše inovacije, med njimi tudi 600 novih podjetij, ki so se letos prvič predstavila. Obiskovalci so lahko na 3.500 metrov železniških tirov videli 133 vozil, kar je še dodatno obogatilo sejemsko dogajanje.

Našim obiskovalcem smo skozi pet ključnih dejstev predstavili naše vrednote in zmožnosti:

  1. Znanje: Naša strokovnost in dolgoletne izkušnje nam omogočajo ustvarjanje inovativnih rešitev za železniško in druge industrije.
  2. Priložnost: Usmerjenost v trajnostne prakse nam omogoča izkoriščanje vsake priložnosti za zmanjšanje vpliva na okolje.
  3. Vrednost: Naša temeljna vrednota je zaupanje, ki ga gradimo s strateškimi partnerstvi in prilagodljivostjo.
  4. Inovacije: Z visoko usposobljeno ekipo in stalnimi inovacijami ostajamo v ospredju industrije.
  5. Rešitve: Naše vodilne rešitve, kot so zavorni diski, ležajna ohišja, ohišja menjalnikov in statorjev, zagotavljajo izjemno kakovost in zanesljivost.

Na sejmu smo se predstavili kot inovativno podjetje, ki sledi najnovejšim tehnološkim trendom in aktivno oblikuje prihodnost mobilnosti ter skrbi za okolje na vsakem koraku. 

Veliko zaslugo za naš uspeh na sejmu imajo tudi slovenska podjetja, ki so sodelovala pri izvedbi dogodka. Proevent je poskrbel za odlično sejemsko zasnovo ter postavitev stojnice, Studio Virc je prispeval nov korporativni film, ki je učinkovito predstavil našo vizijo, za vrhunsko pogostitev pa je poskrbelo podjetje Jezeršek.

Zahvaljujemo se vsem sodelujočim, ki so pripomogli k našemu uspehu na InnoTrans 2024!